Caring Congres 2023

Berichten

Op 4 november 2023 was het eerste congres van Caring Movement in Antropia Driebergen. Samen met 230 aanwezigen, inspirerende sprekers en jonge mensen en gingen we de discussie aan: hoe komen we tot een Caring Future? 

Een terugblik op Zaterdag 4 november, Antropia Driebergen.

Met trots kijken wij terug op een uitverkocht en geslaagd Caring Congres 2023. Het thema van de dag: Caring Future! Wordt onze toekomst Caring? En hoe kunnen we daar met z’n allen voor zorgen? Caring Vets, Caring Farmers en Caring Doctors organiseerde deze inspirerende dag. Vier geweldige sprekers, goede podiumgesprekken, de lancering van de Caring Movement én een hilarische comedian.

Samengebracht door dagvoorzitter Lotte Sluiter, zij praatte het congres aan elkaar, stelde kritische vragen, maakte goede en gevatte opmerkingen en gaf het geheel een fantastische energie.

Lees hier het hele verslag

Met dank Barth Misset Fonds

De laatste berichten

15.04.24
Politiek & Wetgeving

Position Paper Onbedwelmde Slacht 2024

Lees hier het volledige document
08.04.24
Dierenarts & Praktijk

Caring Movement genomineerd voor Deltaplan Veehouderij Award

De afgelopen weken heeft de Dierenbescherming en oproep gedaan aan koplopers in een diergerichte en duurzame veehouderij om zich op te geven voor de Deltaplan...
04.04.24
Politiek & Wetgeving

Oproep handels- & houdverbod

Alleen een fokverbod voor dieren met schadelijke uiterlijke kenmerken lost de gezondheids- en welzijnsproblemen niet op. Daarvoor is het noodzakelijk dat het fokverbod wordt aangevuld...