Over Caring Vets

Caring Vets is een vereniging van dierenartsen die zich willen uitspreken over structurele schendingen van dierenwelzijn en zich willen inzetten voor een consequente professionele uitvoering van wetten en richtlijnen. Het doel van Caring Vets is onze stem laten horen op het gebied van dierenwelzijn, gebaseerd op onze veterinaire expertise.

Sinds het eerste Caring Vets artikel in het NRC in 2017 hebben meer dan 100 dierenartsen en ook studenten diergeneeskunde zich gemeld bij de Caring Vets.

Bestuur en leden zijn werkzaam in de praktijk en daarbuiten, in verschillende sectoren, zoals gezelschapsdieren, paard, landbouwhuisdieren, NVWA en industrie. De leden ondersteunen het bestuur met relevante informatie uit hun sector. ‘Caring vet’ en nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie over lid worden.

English summary

Caring Vets is an Association of Dutch Veterinarians taking a stand to improve Animal Welfare, based on the Veterinary Code of Conduct.

This website is mainly in Dutch, however, we very much welcome our colleagues abroad to contact us to unite forces where possible.