Lid worden

Ben je dierenarts en wil je je aanmelden als officieel Caring Vets-lid? Dat kan hier! Als Caring Vets-lid bouw je mee aan een uniek platform. Het doel van Caring Vets is onze stem laten horen op het gebied van dierenwelzijn, gebaseerd op onze veterinaire expertise. Wie anders dan wij dierenartsen?

Ben je diergeneeskundestudent? Meld je snel aan als Caring Vets-lid met je universiteit-emailadres, dan ben je vrijgesteld van contributie. Ook jullie input wordt zeer gewaardeerd! 

Voordelen voor leden

Als Caring Vets-lid ben je stemgerechtigd tijdens de algemene ledenvergadering en kun je mede vormgeven aan de vereniging en de activiteiten en daarnaast kun je met korting ons jaarlijkse congres bijwonen.

Contributie

De contributie bedraagt 60 euro per jaar en wordt gebruikt om de kosten van de vereniging te dekken. Je ontvangt hiervoor een factuur na aanmelding. De bestuursleden van Caring Vets zijn onbezoldigd en de penningmeester zal jaarlijks verantwoording over de inkomsten en uitgaven afleggen.

Meedoen

Heb je interesse om je kennis toe te passen als caring consultant? Of heb je een (actueel) onderwerp waar je de aandacht op wilt vestigen als Caring Vets-lid? Schroom niet om dit aan te geven of te mailen naar info@caringvets.nl. We hopen je te mogen verwelkomen als lid zodat we ons als vereniging van dierenartsen kunnen inzetten voor dierenwelzijn!

Aanmelden

Aanmelden kan door op onderstaande knop te drukken. Er wordt dan een pagina met het aanmeldingsformulier getoond.